tisdag 26 januari 2010

Vilka möjligheter!

Ikväll samlas merparten av alla Kristdemokraternas kandidater på valinformation på distriktskansliet.

Hälften är gamla rutinerade rävar men många är också nya och har aldrig varit med om val.
Under ett valår är förväntningarna höga på dig som kandidat och det är viktigt att vi som lag har samma syn på vad som ska göras. Att bli framvald till kandidat för Kristdemokraterna är ett förtroende och det ska man förvalta väl!

Jag beundrar verkligen de som väljer att engagera sig ideellt - oavsett om det är i ett politisk parti, i en organisation eller förening. Att vilja investera tid och engagemang för något som man brinner för - är vad vårt samhälle behöver mera av.

Du har ett personligt ansvar för dig själv men också för dina medmänniskor. Det är underbart att se omvärldens vilja att ge mer av sig själv till nödställda - oavsett om det är i Haiti eller som för några år sen när tsunamin vällde in. Men det är minst lika många människor som behöver ditt engagemang här hemma. Ensamma äldre, ungdomar som behöver arbete, invandrare som vill bli mer delaktiga i vårt samhälle, barn som behöver en extra vuxen.

Fundera över var din passion ligger och lägg en extra timme i veckan på din omvärld och du kommer se att det du ger kommer tillbaka.

Välkomna ikväll alla vardagshjältar och tillika valkandidater för Kristdemokraterna i Västmanlands län!

Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar