torsdag 14 januari 2010

Besök

Jag har haft trevligt om inte riktigt kul idag på jobbet. Trots att min medarbetare och vår ombudsman Maria har åkt på arbetsresa till Hurgada och värmen.
Jag har haft besök. Av KDU´s Sandra Åhs.

Visste ni att drygt 500 000 förstagångsväljare ska gå till valurnorna i år? En halv miljon. Aldrig har så många förstagångsväljare funnits i Sverige. Vilken tårtbit!
Det var ju såklart anledningen till att Sandra besökte mig idag. Ett skolbrev ska gå ut till alla gymnasieskolor som erbjuder dem ett besök av KDU. Vi hade så mysigt och trevligt när vi satt och knåpade och filade på brevet. Och vad befriande det känns att vi har ett skolsystem som tillåter partierna att informera och inte nobbar visssa till förmån för andra. Att vi alls har ett system som tillåter olika åsikter. Att demokrati är en ledstjärna i vårt Sverige. Vi har ett land vi måste värna om, ett land där vi får vara fria och olika.
Det gör vi Kristdemokrater - för oss är varje individ unik och ovärderlig och ska behandlas så. Det vill vi berätta för alla de unika och ovärderliga individer som ska välja parti för första gången i år.
Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar