måndag 25 maj 2009

Warning OVERLOAD

Just nu är det lite av overload vad gäller arbetet på kansliet.

De två senaste veckorna har betytt arbete långt över vad som rekommenderas. Utöver alla möten på kansliet är det planering hit och planering dit och ingen vet man man ska göra eller borde göra eller osv...

Det har varit valaffischering och vitsippspris och inreda valstugan och hämta plakat och åka till IKEA och skruva en ihop en byrå och åka till Sala för att lämna material. Och så stafettkampanjen som ska sys ihop. Och av nån konstig outgrundlig anledning så RINNER tiden iväg. SKVÄTT SKVÄTT

Valledare Joakim Widell för Västerås har verkligen visat sig på styva linan och har gjort ett gott arbete. Eric Söderbergh och Lars Fridén - trots att de var irriterade (och vem var inte det med tanke på att det hällregnade) snickrade plakat och åkte runt i Västerås och spettade ner plakaten i jorden. Fru ombudsman och herr valledare var också med och muntrade nog upp lite iallafall.

I glada Sura visade suragänget att det visst finns hopp om livet. Det är inte utan att man får en varm härlig känsla när man varit i Sura och träffar Ann-Britt och Dan Haglund, Conny Öholm, Gunnar med fru (som bakar sådana ljuvliga saker jämt) och Rodney. Har jag glömt någon får ni ursäkta för jag är lite trött.

Bild kommer. Sofia Modigh var också med på stafettkampanjen. Sofia är vårt andra namn på EU-listan till valet den 7 juni. HOn reste den 23 maj som en skottspole mellan Sala och Surahammar för att sedan enligt Twitter äta middag på Real i Västerås.

Till nästa val hoppas jag innerligt att vi har ett kansli som vet vad vi ska göra och när och hur vi ska göra det...och det är inklusive undertecknad.

Vad är det Lars Lindén brukar säga???? STRUKTURERAT var det visst.

Men även i kaoset finns hopp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar