onsdag 22 april 2009

Valsedlarna har kommit och medlemsbrev

En strålande aprildag i Västerås och på kanliset är det full fart som vanligt men ovanligt lite folk som trillar in. Igår kväll var det miljöseminarium på kansliet och dessvärre hade de som arrangerat "glömt" att diska och städa undan...SKÄMS;-)
Västerås lokalavdelning har begärt att få skicka ut medlemsbrev till alla Kristdemokrater i Västerås och det tar sin lilla tid att kopiera, sätta frimärken, lägga i kuvert och fixa med. Maria Nohr har varit i det närmaste okontaktbar under förmiddagen. Nu har hon just lämnat kansliet med hela högen för att gå till Posten. När hon är tillbaka ska jag bjuda henne på god kopp kaffe i solen!


Malin Gabrielsson som är landstingspolitisk sekreterare har varit förbi och planerat äldreseminarium med ombudsmannen Maria Lindelöf. Bland annat har vi skickat brev till Alf Svensson. Hoppas att han svarar med positivt besked den här gången!!!!
Det märks också att rikstingsinbjudan nu är ute. Fyra personer har hört av sig och frågat om rekommendationer till hotellen. Hittills ligger First Plaza i topp på bokningarna.
Skynda alla ni som vill bo centralt!!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar